MEZRA ORTAOKULU

WEB https://mezraortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MEZRA MAH. 3045 SK. OKUL BLOK NO 1 BİRECİK / ŞANLIURFA
VİZYON : Yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirecek eğitim ortamları hazırlamak.
MİSYON : Demokratik, lâik, çağdaş, bilimsel verileri esas alan, millî, manevî, insanî, ahlâkî ve kültürel değerlerimizi içtenlikle benimseyen, bunları geliştirip, koruyan, ailesini, ulusunu ve vatanını gönülden seven,okulumuzun lider olmasına katkıda bulunan, bu okulda eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu oluşturmak.
BAŞARILAR : 2016-2017 Yılında 2 Öğrencimiz Fen Lisesi Kazanmıştır.

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : 08:20 İLE 14:50
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : SERVİS YOKTUR.
Ulaşım : ÖZEL ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : Birecik ilçe merkezine 5 km uzaklıkta yer alan okulumuz, Mezra Mahallesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZE 5 KM UZAKLIKTA OLAN. EĞİTİM ÖĞRETİME 2014-2015 EĞİTİM YILINDA BAŞLAYAN BİR OKULDUR.
Kontenjan Bilgileri : 219
Taban-Tavan Puan Bilgileri : yok
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2016-2017 Yılında 2 Öğrencimiz Fen Lisesi Kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Futbol Turnuvası Düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : 4004 Tübitak Fuarı yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları :